Ledig anställning: Forskningsassistent

Nyhet: 2019-09-18

Institutionen för nationalekonomi med statistik söker 1-2 personer för intermittent anställning under en kortare period. Sista ansökningsdag är 30 september.

Arbetsuppgifter

Innehavaren kommer främst att arbeta med ett projekt som handlar om könsdiskriminering i tillsättning av akademiska tjänster. I arbetsuppgifterna ingår främst att sköta kontakten med registratorer på berörda universitet, datainsamling och faktakoll, strukturering och uppbyggnad av ett dataset, samt eventuell analys av datamaterialet.

Vi söker en person som:
- Har en kandidatexamen
- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
- Är noggrann och tillförlitlig
- Är bra på att samarbeta med interna och externa intressenter för att praktiskt samla in data

Vi lägger också stor vikt vid att kunna ta egna initiativ och att organisera och dokumentera arbetet på ett självständigt och effektivt sätt. Det är en fördel om den sökande har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vana att använda statistikprogramvaror är meriterande. Störst vikt läggs vid förmåga att vara noggrann samt att effektivt inhämta och strukturera data.

Anställning

Anställningen är en intermittent anställning om cirka 45- 90 arbetstimmar, med start så snart som möjligt och fram till 2019-11-05, med placering vid institutionen för nationalekonomi med statistik, Göteborgs universitet.

Övrigt

Anställningen av intermittent anställning vilket avser timanställning enligt överenskommelse under angiven period. Vid intermittent anställning kallas du in och väljer att acceptera erbjudet arbete, som då utgör ett nytt anställningsförhållande vid varje enskilt tillfälle. Du har också rätt att tacka nej till sådant erbjudande.

Mer information om tjänsten Forskningsassistent och länk till ansökan

Sidansvarig: Kommunikatör|Sidan uppdaterades: 2012-10-25