Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Ledig anställning: Forskningsassistent (3 månader)

Nyhet: 2019-06-05

Institutionen för nationalekonomi med statistik söker en forskningsassistent i miljöekonomi. Sista ansökningsdag är 26 juni.

I arbetsuppgifterna ingår att assistera i olika projekt som genomförs vid enheten för miljöekonomi, vid institutionen för nationalekonomi med statistik, vilken bedriver forskning om miljö, klimat, naturresurser och hållbar utveckling.

Tjänsten innebär att främst jobba med projekt som berör optimal design av styrmedel. Huvudsakliga arbetsuppgifter är litteraturstudier, informationsinsamling och faktakoll, datainsamling och analys, rapportförfattande, korrekturläsning, organisering av möten och konferenser samt administration.

Anställningen är tidsbegränsad anställning under 3 månader med en omfattning på 100 % med placering vid institutionen för nationalekonomi med statistik, Göteborgs universitet. Tillträde för anställningen är så snart som möjligt.

Mer information om tjänsten Forskningsassist och länk till ansökan

AV:

Sidansvarig: Lars Magnusson|Sidan uppdaterades: 2012-10-25
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://economics.handels.gu.se/aktuellt/nyheter/n//ledig-anstallning--forskningsassistent--3-manader-.cid1631901
Utskriftsdatum: 2020-07-11