• Ledig anställning: Forskningsassistent (3 månader)

[2019-06-05] Institutionen för nationalekonomi med statistik söker en forskningsassistent i miljöekonomi. Sista ansökningsdag är 26 juni.

• Ledig anställning: Forskningsassistent

[2019-05-29] Institutionen för nationalekonomi med statistik söker en forskningsassistent i miljöekonomi. Sista ansökningsdag är 19 juni.

• Ledig anställning: Postdoktor i miljöekonomi

[2019-05-29] Institutionen för nationalekonomi med statistik söker en postdoktor i miljöekonomi. Sista ansökningdag är 18 juni.

• Klättrar i internationell rankning

[2019-05-21] Ett målmedvetet arbete för att stärka kvaliteten i forskningen är den främsta förklararingen till institutionens höga placering i den nya internationella mätningen av nationalekonomiska institutioner, menar prefekt Måns Söderbom.

• Information om kurser som läggs ner och ersätts av nya

[2019-05-20] Kurserna NEG100 (grundkurs i nationalekonomi) och STG180 (statistik 2)kommer att upphöra efter vårterminen 2019 och ersättas av nya kurser från höstterminen 2019.

• Ledig anställning: Universitetsadjunkt i statistik

[2019-04-03] Institutionen för nationalekonomi med statistik söker en universitetsadjunkt i statistik. Tjänsten innebär undervisning på grundkurser i statistik. Sista ansökningsdag är 23 april.

• Ledig anställning: Forskningsassistent

[2019-03-26] Institutionen för nationalekonomi med statistik söker en forskningsassistent till ett forskningsprojekt inom miljöekonomi. Anställningen är tidsbegränsad till ett år. Sista ansökningsdag är 16 april.

• Nytt stjärnskott på finanshimlen

[2019-03-22] Hans forskning om investerarnas riskbeteenden har publicerats i några av ekonomivärldens mest prestigefulla tidskrifter. Möt Adam Farago - Handelshögskolans nya stjärnskott inom finansforskningen.

• Viktig information om ansökan till kurser i nationalekonomi och statistik

[2019-03-20] Grundkursen i nationalekonomi (NEG100: Nationalekonomi grundkurs) och den andra av två grundkurser i statistik (STG180: Statistik 2) har omarbetats och har därför fått nya kurskoder på antagning.se.

• Ledig anställning: Forskningsassistent

[2019-03-18] Institutionen för nationalekonomi med statistik söker en forskingsassistent till forskningsområdet "economics of crime". Anställningen är tidsbegränsad och sista ansökningsdag är 8 april.